Суббота, 20.04.2024, 09:24
ГО ДЦМ "ДОБРО"
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наша кнопка
Разместите нашу кнопку у себя на сайтe

Описание сайта


Мини-чат
200
Форма входа
Наш опрос
Оцените деятельность городского головы
Всего ответов: 117
Главная » Архив материалов



Майже в кожній області України є громадські утворення, спільноти, що займаються молодіжним дозвіллям, але вони через недостатню поінформованість, не уявляють собі стан справ в сусідніх місцевостях, не кажучи вже про Україну загалом.

Становище значно поліпшиться, якщо з'явиться загальнонаціональна мережа мистецьких домівок – осередків молодіжного дозвілля для початку в усіх обласних центрах України, яка би повнокровно представляла юнацьку культуру (малярство, молодіжний театр, поезію, співоцтво, оздобну справу, програмування, спорт, тощо) не зі змагальною, або вузько комерційною чи відбірковою метою, а задля обміну культурним досвідом між крайовими культурно-мистецькими спільнот ... Читать дальше »
Просмотров: 1409 | Добавил: Dast1n | Дата: 21.02.2011 | Комментарии (2)


В Україні розпочато дослідження кращих практик з енергозбереження у житлово-комунальному господарстві на місцевому рівні. Дане дослідження здійснююєься Консалтинговим об’єднанням "Центр громадської експертизи” за підтримки Міністерствa з питань житлово-комунального господарства України. Дослідження проводиться в межах проекту "Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні”, що фінансується Фондом "Східна Європа”.

Метою дослідження кращих практик є створення основи для реалізації проектів та поширення наявного успішного досвіду щодо впровадження енергозберігаючих технологій в житлово-комунальному господарстві міст України.

Воно передбачає збір інформації про кращі практики й існуючі проекти в сфері енергозбереж ... Читать дальше »

Просмотров: 959 | Добавил: Vlados | Дата: 16.08.2010

 
Державний департамент інтелектуальної власності оголосив про прийом матеріалів на Всеукраїнський конкурс "Винахід-2010", який розпочався 1 серпня 2010 року. До участі в конкурсі запрошуються підприємства, установи, організації, дослідницькі групи незалежно від їх відомчої підпорядкованості та місцезнаходження, а також індивідуальні винахідники й розробники. У ході конкурсу будуть розглянуті винаходи та корисні моделі, які захищені чинними патентами України.

Мета конкурсу – популяризація винахідницької діяльності серед широких верств вітчизняної науково-технічної громадськості, а також виявлення найталановитіших і найперспективніших розробок для привернення до них уваги вітчизняних ... Читать дальше »

Просмотров: 868 | Добавил: Vlados | Дата: 09.08.2010

 
У мережі інтернет почав працювати Глобальний веб-портал, який відкриває світу унікальні туристичні можливості України. Він має назву UkraineCityGuide.com. Метою появи порталу є формування в майбутньому пошани до України з боку світової спільноти, створення в країні повноцінного ринку в'їзного туризму та спокійна, але стабільна модернізація вітчизняної інфраструктури, дотичної до туристичної галузі.

На сьогоднішній момент портал працює російською та англійською мовами. Він описує цікаві місця для відвідин і всі регіони в цілому. Навіть ті з них, які власні жителі сприймають абсолютно безнадійними з туристичної точки зору. Портал дає об'єктивну інформацію про негативні явища в житті Ук ... Читать дальше »

Просмотров: 2345 | Добавил: Vlados | Дата: 09.08.2010

 
Протягом липня на базі навчально-тренінгового центру, що був створений в рамках Програми «Бібліоміст», пройшло навчання на тему: «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернеті» для бібліотечних працівників Млинівского району, Рівненської державної обласної бібліотеки та Рівненської державної обласної бібліотеки для дітей.

За цей період більше 18 бібліотекарів оволоділи навичками:

* ефективного використання апаратних засобів та прикладних програм;
* роботи в середовищі популярних інформаційних сервісних програм та комунікаційних сервісів Інтернету ... Читать дальше »

Просмотров: 892 | Добавил: Vlados | Дата: 02.08.2010

 
Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» у партнерстві з Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання" (ІСАР "Єднання") оголошують грантовий конкурс для організацій громадянського суспільства (ОГС) у семи областях України за темою «Захист прав людини через посилення спроможності правозахисних ОГС».

До участі в конкурсі запрошуються громадські та благодійні організації, які мають досвід у правозахисній діяльності, зареєстровані та діють в таких областях: Донецька, Кіровоградська, Львівська, Луганська, Херсонська, Хмельницька та Чернігівська. ... Читать дальше »

Просмотров: 848 | Добавил: Vlados | Дата: 02.08.2010

 
МЕЖДУНАРОДНЫЙ МОЛОДЕЖНЫЙ ФОТОКОНКУРС «АНТИ-КОНФЛИКТ»

Конфликты возникают в любой стране, по какой угодно причине, и последствия этих конфликтов могут быть ужасными. Но так ли все безнадежно? Или каждый из нас может сделать что-то для уменьшения количества конфликтных ситуаций и снижения их разрушительной силы, или по крайней мере привлечь внимание общественности к возникающим конфликтам и их предупреждению?
Предлагаем молодым жителям Украины, Азербайджана, Грузии и Польши принять участие в международном фотоконкурсе на тему «АНТИ-конфликт» и высказать свое мнение о последствиях и ми ... Читать дальше »

Просмотров: 1284 | Добавил: Vlados | Дата: 01.08.2010

 
Цього місяця в рамках проекту OCEAN MUSIC DIGITAL стартує конкурс для молодих діджеїв «DJUICE MIX», який проходитиме за участі радіостанції DJ FM 96,8.

Завантажуйте ваші варіанти міксів на композиції з альбому Океан Ельзи «Dolce Vita». Ми з цікавістю стежитимемо за перебігом конкурсу, бо на сьогодні створено не так і багато насправді вдалих міксів на наші пісні.

Успіхів усім!

Все, що потрібно – написати та завантажити через свій профіль на dmd.djuice.ua власний авторський ремікс на одну з пісень Океан Ельзи з альбому «Dolce Vita».

... Читать дальше »

Просмотров: 931 | Добавил: Vlados | Дата: 29.07.2010

 
"ZERO EMISSIONS RACE" (Гонка з нульовими викидами) – кругосвітня подорож на автомобілях з електродвигунами 

У пробігу беруть участь команди зі Швейцарії, США, Іспанії, Південної Кореї та Австралії. Вперше у світовій історії електромобілі проїдуть навколо світу за 80 днів!

Нульова Гонка підтримана Програмою ООН з охорони довкілля.

Кругосвітній пробіг з нульовим викидом стартує 15 серпня 2010 р. з Женеви. Маршрут пролягає на схід: через Європу, Україну, Росію, Казахстан, Китай і Північну Америку, з відвіданням конференції зі зміни клімату в Канкуні (Мексика). Він пройде чере ... Читать дальше »

Просмотров: 752 | Добавил: Vlados | Дата: 26.07.2010 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 »
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Мы в Facebook
Мы Вконтакте
Сайты партнеры
  • Фильтры для воды

  • Сайт города Доброполья

  • Національна компанія "Зробимо Україру чистою!"

  • "Териконфест"
  • Copyright MyCorp © 2024