Суббота, 20.04.2024, 16:17
ГО ДЦМ "ДОБРО"
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наша кнопка
Разместите нашу кнопку у себя на сайтe

Описание сайта


Мини-чат
200
Форма входа
Наш опрос
Оцените деятельность городского головы
Всего ответов: 117
Главная » 2010 » Август » 9 » Україну представлять світу як «Мекку туризму»
21:35
Україну представлять світу як «Мекку туризму»
 
У мережі інтернет почав працювати Глобальний веб-портал, який відкриває світу унікальні туристичні можливості України. Він має назву UkraineCityGuide.com. Метою появи порталу є формування в майбутньому пошани до України з боку світової спільноти, створення в країні повноцінного ринку в'їзного туризму та спокійна, але стабільна модернізація вітчизняної інфраструктури, дотичної до туристичної галузі.

На сьогоднішній момент портал працює російською та англійською мовами. Він описує цікаві місця для відвідин і всі регіони в цілому. Навіть ті з них, які власні жителі сприймають абсолютно безнадійними з туристичної точки зору. Портал дає об'єктивну інформацію про негативні явища в житті України, як одну з причин обов'язкового відвідання України туристами.

Також на порталі розміщена стрічка позитивних «Новин України» (призначена для світових ЗМІ), місце для висвітлення культурних та спортивних подій, а також подій у сфері мистецтва. Передбачено місце для розміщення інформації про вітчизняні готелі, ресторани та інші «Місця для проживання та харчування» – заповнення даного розділ поки не розпочато.

В цілому ж, на сьогоднішній день, на порталі UkraineCityGuide.com вже розміщено близько 1 тисячі унікальних текстів. 40% з них перекладені англійською. До кінця серпня співвідношення російських та англомовних текстів буде рівним. Після цього засновники порталу планують всі зусилля сконцентрувати на просуванні інформації про Україну в світі, а також почати переговори з зарубіжними туристичними компаніями про відкриття напряму «Україна».

Робота порталу є на 90% соціально направленою. Для його засновників комерційна вигода не є пріоритетною. Особливо несподівано сприймається ця інформація після уточнення, що ідея створення порталу належить Лєвєнту Алверу – 39-річному турецькому громадянину, який проживає в Стамбулі, а також 34-річному громадянину Ізраїлю, вихідцеві з України, Андрію Юрковському. Вони, а також деякі однодумці з українськими паспортами, що приєдналися до них, беруть на себе сміливість і відповідальність представити Україну світові так, як її ще ніхто не представляв, а також запросити приєднатися до своєї команди активних і розсудливих людей.

Джерело : Прес-служба порталу UkraineCityGuide.com

Просмотров: 2346 | Добавил: Vlados | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Мы в Facebook
Мы Вконтакте
Сайты партнеры
  • Фильтры для воды

  • Сайт города Доброполья

  • Національна компанія "Зробимо Україру чистою!"

  • "Териконфест"
  • Copyright MyCorp © 2024